Strafrechtadvocaat

Een goede strafrechtadvocaat direct geregeld

Als u een verdachte bent in een strafzaak heeft dat een grote impact. Vragen zijn of er een veroordeling aan zit te komen en welke straf  kan volgen. Is vrijspraak daarbij mogelijk of een beroep op zelfverdediging? Het is belangrijk in een strafzaak dit niet alleen te doen en een ervaren strafrechtadvocaat in te schakelen. Wij weten als ervaren strafrechtadvocaten goed wat u te wachten staat en wat u het beste kunt doen...

 

Wat doen wij als strafrechtadvocaat voor u?

Als strafrechtadvocaat kunnen wij de processtukken voor u opvragen en u bijstaan in uw strafproces. Dit kan zowel voor de Politierechter zijn als voor de meervoudige strafkamer. Als advocaat adviseren wij u over het afleggen van een verklaring bij de politie, het politieverhoor. In het verdere vervolg van een strafzaak zullen wij u aangeven of eventueel getuigen moeten worden gehoord en deze aan een onderzoeksrechter kunnen voorleggen en juridisch onderbouwen.

In de rechtszaal staan wij uiteraard als strafrechtadvocaat naast u. Wij nemen daarin de leidende rol en zorgen ervoor dat uw belangen goed naar voren komen. Direct gezegd: "Wij laten als advocaat niet over ons heenlopen en zorgen er op gepaste manier voor dat de rechter óók aandacht heeft voor uw verklaring'. Uiteraard met de daarvoor nodige juridische onderbouwing. Het pleiten in de rechtszaal zit in ons bloed en daar hebben wij veel ervaring mee. U kunt dat het beste aan ons als goede strafrechtadvocaat overlaten. Samen met u halen wij graag het beste resultaat in uw strafzaak, ongeacht de startpositie. Wij verwijzen u graag naar de meningen van klanten die wij eerder bijstonden zodat u kunt lezen of onze manier van werken u aanspreekt.

 

Pro Deo Strafrechtadvocaat

Als advocaat werken wij ook voor u op pro deo basis. Dit houdt in dat de strafrechtadvocaat in uw strafzaak door de overheid wordt betaald. U betaalt dan alleen een eigen bijdrage, die afhankelijk is van de hoogte van uw inkomen. Als advocaat maken wij in de kwaliteit van behandeling geen onderscheid. Of u nu een betalende cliënt bent of een 'pro deo cliënt', het is voor ons geen verschil. Dit komt omdat wij veel mensen bijstaan als strafrechtadvocaat. Als er dan een goede verdeling in de strafpraktijk zit, is dat prima. Kortom: Wij staan voor uw zaak, of er nu sprake is van prodeo of niet. Wij adviseren u altijd over een mogelijk recht op een pro deo strafrechtadvocaat. Neem gratis contact met ons op zodat wij dat voor u kunnen beoordelen.

 

Ervaring van de strafrechtadvocaat die u helpt


De strafrechtadvocaat die uw zaak zla behandelen is een ervaren advocaat. Bij ons wordt er dus géén advocaat-stagaire of beginneling op uw zaak gezet, of dit nu een prodeo strafzaak is of niet. Wij geloven namelijk in goede deskundige bijstand voor iedereen. En soms levert dat financieel wat meer op dan anders. Dat is dan maar zo. Een tevreden cliënt en een goed resultaat is voor u maar ook voor ons als advocaten net zo belangrijk...

Contact met strafrechtadvocaat voor uw strafzaak

Gratis en vrijblijvend contact


Met het invullen van dit formulier accepteert u onze beperking van aansprakelijkheid en privacyregels.

Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en versleuteld verzonden via SSL.


Strafrechtadvocaat Wat wij bieden

  • gesprek met ervaren advocaat 
  • Vrijblijvend gratis gesprek
  • Géén stagiaire op uw zaak
  • Landelijk & ook pro deo!

Uw strafrechtadvocaat

Strafrechtadvocaat legt uit: Goede advocaat vinden

Strafrecht advocaat: Hoe vind je een goede strafrechtadvocaat

Uitleg over vinden van een goede strafrecht advocaat

Actualiteit strafrechtadvocaat