Vrijspraak verdachten cocaïnesmokkel

Vrijspraak verdachten cocaïnesmokkel

Op 12 april jl. deed de rechtbank Middelburg uitspraak in een zaak met betrekking tot drugssmokkel.

Vrijspraak verdachten cocaïnesmokkel

De rechtbank in Middelburg heeft de drie mannen die ervan werden verdacht betrokken te zijn geweest bij de invoer van zo'n veertig kilo cocaïne die op 12 juni in de haven van Vlissingen werden aangetroffen vrijgesproken.

De drugs bevonden zich in een container met bananen uit Ecuador en waren via Rotterdam, per binnenschip in de Vlissingse haven aangekomen. De politie was al op de hoogte vanwege een anonieme tip. De officier van justitie eiste twee weken geleden celstraffen van twee tot drie jaar.

 

Verweer strafrechtadvocaat drugssmokkel 

Volgens de strafrechtadvocaat van verdachten kon haar best zo zijn dat alles wijst op betrokkenheid en voorbereidingshandelingen, maar dat niet voldoende is om tot een wettig en overtuigend bewijs te komen.

De rechtbank in Middelburg volgde de strafrechtadvocaat in zijn verweer en besloot om alle drie de verdachten vrij te spreken van drugssmokkel.

 

Vrijblijvend contact ervaren strafrecht advocaat bezit harddrugs 

Als ervaren strafrechtadvocaat zien wij vaak dat er onvoldoende bewijs is. In dat geval moet er vrijspraak volgen. Het is dan wel belangrijk dat u de juiste deskundige bijstand inschakelt. Als u vervolgd wordt voor drugsfeiten, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Vaak wordt door ons als strafrecht advocaat een lagere straf bereikt en mogelijk vrijspraak. Wanneer u het contactformulier invult neemt een ervaren strafrechtadvocaat voor harddrugs gratis en vrijblijvend contact met u op. Wij werken landelijk en op basis van pro deo.