Strafrechtadvocaat voor uw Strafzaak: Een goede advocaat direct geregeld!

Een ervaren strafrechtadvocaat kunt u inschakelen als u een dagvaarding heeft ontvangen en moetvoorkomen bij de rechtbank in een strafzaak. 

Een goede voorbereiding van een verhoor kan een hoop stress voorkomen en vergissingen in uw verklaringen. Ook wordt steeds meer van U als verdachte verwacht. Onderzoek, zoals het horen van getuigen, moet op een goede manier worden gevraagd en gedaan.

KLIK HIER & VUL HET FORMULIER IN VOOR DIRECT GRATIS CONTACT MET EEN ERVAREN STRAFRECHTADVOCAAT IN UW STRAFZAAK

Vrijspraak als u onschuldig bent, is geen open deur! Zaken in de kranten, zoals die van 'Lucia de B' tonen dat wel aan. 

De Strafrechtadvocaat van Strafrecht Advocaat .nl staat voor een goede begeleiding van uw Strafzaak en kan u adviseren over mogelijk onderzoek, in uw strafzaak in uw belang. Onderzoek dat niet altijd  door Politie is uitgevoerd. Uw Advocaat heeft als ervaren strafpleiter ook veel ervaring in de rechtszaal van de Rechtbank, zodat u er niet alleen voor staat.
 

Gratis Rechtsbijstand/ Prodeo Rechtshulp

Afhankelijk van uw inkomen kunt u in aanmerking komen voor een gratis Strafrechtadvocaat, ook wel"toevoeging" genoemd, pro deo, akte/bewijs van onvermogen of Strafrecht Advocaat van onvermogen. Wij zullen deze Pro-Deo aanvraag voor u regelen en beoordelen of u hiervoor in aanmerking kan komen. En mocht u (net) niet in aanmerking komen voor een Pro Deo Strafrechtadvocaat, dan spreken wij vaak een vaste prijs af voor een Strafzaak of een goedkoop uurtarief. Altijd in goed overleg met u. Bovendien krijgt u een ervaren advocaat toegewezen. Geen stagiaire dus maar een ervaren specialist: Daar staat strafrecht advocaat .nl voor!

Leg uw Strafzaak voor aan een Strafrecht Advocaat

Gratis en vrijblijvend contact


Met het invullen van dit formulier accepteert u onze beperking van aansprakelijkheid en privacyregels.

Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en versleuteld verzonden via SSL.


Onze advocaten staan voor u klaar