Fiod Advocaat

Een ervaren advocaat op uw economische (fiod) fraude zaak

Als de FIOD een onderzoek tegen u start is het verstandig om snel een advocaat in te schakelen met ervaring in FIOD onderzoeken. Dit zijn vaak complexe onderzoeken waar ervaring van de strafrechtadvocaat telt! Als ervaren FIOD advocaat in diverse grote onderzoeken, nemen wij de regie en gaan wij met u de strijd aan tegen de beschuldiging die wordt gemaakt

Als de Fiscale Inlichtingen en Opsporingsdienst (FIOD) een onderzoek tegen u als verdachte begint, is dat vaak een heftige gebeurtenis. Vaak begint de zaak voor u met een inval door de Fiod waarbij uw huis overhoop wordt gehaald en computers en documenten in beslag worden genomen. Mogelijk wordt daarbij ook beslag gelegd op uw bankrekeningen of auto. Ook het zoeken van de openbaarheid door het Openbaar Ministerie en de belastingdienst, door middel van een persbericht, is - na een inval - eerder regel dan uitzondering.

 

FIOD Advocaat inschakelen na de inval

Nadat de inval (doorzoeking) heeft plaatsgevonden, is het verstandig direct contact op te nemen met een advocaat met ervaring in FIOD zaken. In Nederland zijn er veel  strafrechtadvocaten Alleen vragen FIOD onderzoeken om de nodige ervaring in dit soort ingewikkelde en vaak omvangrijke onderzoeken. En een bijzondere aanpak. Niet alleen de kennisachterstand van dit soort zaken is vaak enorm (als de FIOD u verhoort is namelijk vaak al veel onderzoek verricht), maar ook de wijze van opbouw van de strafdossiers, de omvang daarvan en de wijze van het opbouwen van een beschuldiging, vragen om een gespecialiseerde stafrechtadvocaat.

Via deze website kunt in in contact komen met mr. Sander Arts, een fiod advocaat met meer dan 18 jaar ervaring in het strafrecht (klik hier). Hij heeft de nodige FIOD zaken behandeld, met succes en heeft een bijzondere interesse in deze zaken. Ook is zijn aanpak direct, eerlijk en pro-actief. Wij verwijzen u graag naar de beoordelingen van klanten om over de manier van werken van Sander te lezen en te beoordelen of deze wijze van samenwerken u aanspreekt.

 

Wat kan de advocaat in uw FIOD strafzaak betekenen?

Als advocaat in economische fraude zaken willen wij zo snel mogelijk een beeld krijgen van uw zaak en positie. Dat betekent dat wij ervoor zullen zorgen dat wij zo snel mogelijk in het bezit komen van de processtukken in uw strafzaak. Wij vragen die op bij het functioneel parket, het deel van het Openbaar Ministerie dat de leiding heeft over de FIOD. Regelmatig worden deze stukken niet direct of volledig afgegeven of probeert men u eerst te verhoren voordat u kennis heeft kunnen nemen van de processtukken. Afhankelijk van de zaak, gaan wij hier al dan niet mee akkoord. Doorgaans is het niet verstandig om een verhoor in te gaan zonder u goed te hebben voorbereid. Zo nodig dwingen wij afgifte af van deze stukken door een bezwaarschriftprocedure tegen onthouding van de processtukken. Daarbij brengen wij de nodige rust in de zaak, door als uw tussenpersoon op te treden tussen u en de FIOD. Zo nodig regelen wij uitstel van het verhoor.

Nadat wij de processtukken hebben geïnventariseerd, bespreken wij uw positie en gaan we zo mogelijk en zo nodig een verhoor in met u. Daarbij beoordelen we de proceskansen en bespreken we de mogelijkheden van tegenonderzoek. In de tussentijd kunnen eventuele beslagmaatregelen worden aangevochten, mits dat nodig is ('doet het beslag pijn'?) en uiteraard als er voldoende kans van slagen is.

In het verdere verloop van de strafzaak staan wij u als advocaat bij, tot in de rechtszaal bij het pleidooi aan toe. Als het zo ver komt, uiteraard...

 

Kosten voor een FIOD advocaat

Economische fraudezaken zijn regelmatig complexe en omvangrijke zaken, die een hoge mate van ervaring en/of specialsering vragen. Vaak zijn de werkzaamheden op voorhand ook lastig in te schatten. Wij werken vaak met bepaalde trajecten (tijdspaden) zodat toch een soort van inschatting met u mogelijk is. Mocht een pro-deo fiod advocaat voor uw strafzaak niet mogelijk zijn (wij treden ook pro deo op in bepaalde economische fraude zaken) bijvoorbeeld door uw inkomen en - vermogen (beslag doet in dat kader niet ter zake), of door de aard van de zaak, dan bespreken wij altijd een laag en redelijk uurtarief dat met uw persoonlijke situatie rekening houdt. 

Als u het formulier invult dan neemt een ervaren fiod advocaat gratis contact met u op om de mogelijkheden in uw zaak vrijblijvend te bespreken.

mr. Sander Arts

FIOD Advocaat

Specialist in FIOD fraude

mr. S. Arts (Sander) is meer dan 20 jaar strafrechtadvocaat. Hij behandelt diverse FIOD Fraude zaken. Hij treedt als advocaat op in omvangrijke en complexe zaken, zoals de ´megafraude Partrust´.

Strafrechtadvocaat legt uit: Inval FIOD Belastingdienst

Strafrecht advocaat: FIOD Inval wat moet je doen?

Uitleg over inval door FIOD Belastingdienst

Het FIOD Onderzoek

U bent verdachte. Wat nu?

Meer informatie over het FIOD onderzoek  als u wordt verdacht van economische fraude

Klanten over mr Arts, Fiod advocaat

Gemiddelde score

★★★★★ ☆☆☆☆☆ (189 beoordelingen)
  • Zeer professioneel, duidelijk, recht door zee ... Lees meer
    ★★★★★ ☆☆☆☆☆
  • Word goed geholpen in mijn Fraudezaak top ... Lees meer
    ★★★★★ ☆☆☆☆☆

Contactformulier FIOD Advocaat

Contact met advocaat

Direct gratis & vrijblijvend in gesprek met een ervaren advocaat


Met het invullen van dit formulier accepteert u onze beperking van aansprakelijkheid en privacyregels.

Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en versleuteld verzonden via SSL.