Geen bewijs voor poging doodslag door broers

Geen bewijs voor poging doodslag door broers

Op 8 april jl. deed de rechtbank uitspraak in een zaak met betrekking tot poging doodslag

Geen bewijs voor poging doodslag door broers

Twee broers uit Amersfoort zouden op 3 juni 2016 in een appartement gepoogd hebben een man te doden met een mes. De broers verklaarden juist dat ze de vervelende en dronken man alleen het pand uit wilden werken en dat juist het slachtoffer stond te zwaaien met een mes. Het slachtoffer had onder meer een wond onderaan zijn oog.

 

Verweer strafrechtadvocaat poging doodslag 

Volgens de strafrechtadvocaat van verdachten is niet bekend hoe ver de verdachten van het slachtoffer stonden toen ze met een mes staken. Ook kan niet worden bewezen dat ze met kracht hebben proberen te steken. Er is dan ook onvoldoende bewijs. Ook de officier van justitie voerde eerder al aan dat het bewijs moeilijk was om rond te krijgen. Er waren namelijk geen getuigen aanwezig tijdens het incident.

 

Vrijblijvend contact ervaren strafrecht advocaat poging doodslag 

Als ervaren strafrechtadvocaat zien wij vaak dat er te weinig bewijs is om een zaak rond te krijgen. Zeker bij een zwaar feit als poging doodslag is deskundige bijstand belangrijk om dit aan te tonen. Bij verdenking van poging doodslag kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wanneer u het contactformulier invult neemt een ervaren strafrechtadvocaat voor poging doodslag direct gratis en vrijblijvend contact met u op!  Wij werken voor een vaste prijs en op basis van pro deo.